Catering
Paleet food hall restaurant karl johan

Paleet Food Hall skreddersyr ditt neste arrangement

Paleet Food Hall tilbyr en unik catering opplevelse for deg som ønsker smakfulle retter fra våre fire verdenskjøkken. Med vår innovative tilnærming til matkultur ogvårt brede utvalg av smakfulle retter, vil du skape et uforglemmelig arrangement som vil glede både ganen og sansene.

Paleet food hall restaurant karl johan

Vår catering tjeneste

Enten deter et lite selskap, en stor begivenhet eller et bedriftsarrangement, tilpasser vi våre cateringmenyer etter dine behov og preferanser. Våre erfarne kokker og kreative konsept team står klare til å hjelpe deg med å skape den perfekte menyen for ditt arrangement.

Ta kontakt her

Rask og gratis levering

Paleet Food Hall tilbyr gratis og rask levering for bestillinger over 5000 kr. La oss ta oss av logistikken, slik at du kan fokusere på å nyte arrangementet ditt uten bekymringer. Vi benytter vår trofaste samarbeidspartner Dine Home som har lang erfaring med å levere catering og takeaway til små og store arrangementer.

Utforskvåre cateringmenyer

Vi tilbyret bredt utvalg av catering menyer som passer til enhver anledning. Velg mellom våre mest populære retter fra våre fire verdenskjøkken, eller la oss skreddersy en unik meny som passer for deg og dine gjester. Vi tilbyr også vegetariske og veganske alternativer for de med spesielle kostholds behov.

Paleet food hall restaurant karl johan

Bestill catering fra Paleet Food Hall

Gjør ditt neste arrangement til en suksess med catering fra Paleet Food Hall. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon eller for å legge inn din bestilling. La oss sammen skape et minneverdig øyeblikk for deg og dine gjester.

Takeaway

Ønsker du å nyte våre deilige retter hjemme? Paleet Food Hall tilbyr praktisk takeaway-tjeneste slik at du kan ta med deg smakene fra våre fire kjøkken uansett hvor du er. Enten det er en travel hverdag eller en rolig kveld hjemme, kan du enkelt bestille favorittrettene dine fra Fresca Pizzeria, Yabai Izakaya, Taqueria Chida eller Baljit's og plukke enkelt opp hos oss. Nyt autentiske smaker og ferske ingredienser, selv når du er hjemme, med vår takeaway-tjeneste.

se takeaway-meny her

Kontakt oss for catering og takeaway i Oslo

Paleet Food Hall er din partner for catering i Oslo og omegn. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og ønsker, så hjelper vi deg med å skape et arrangement som dine gjester vil huske i lang tid fremover. Vi ser frem til åhøre fra deg!

Ta kontakt her
Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.